Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Για τις συκοφαντίες και τη λάσπη Μπαρού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις συκοφαντίες και τη λάσπη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ απαντάμε ξεκάθαρα. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, το αντίθετο μάλιστα, θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για γίνει ένα συνέδριο των εργατών, εκλεγμένων μέσα από πραγματικές διαδικασίες σωματείων, κι όχι ένα συνέδριο εργοδοτών και νόθων αντιπροσώπων.

Όπως έχουμε καταγγείλει πολλές φορές εκατοντάδες είναι οι αντιπρόσωποι που έρχονται με ευθύνη των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, της ομάδας Βασιλόπουλου - ΣΥΡΙΖΑ και είτε είναι οι ίδιοι εργοδότες, είτε εκλεγμένοι νόθα μέσα από σωματεία φαντάσματα από όλη τη χώρα.
Επιδιώκουν με αυτόν τον τρόπο να ελέγχουν ένα συσχετισμό στη ΓΣΕΕ και σε μια σειρά Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, για να δυναμώνουν οι μηχανισμοί αυτοί που στέκονται εμπόδιο να οργανωθούν αγώνες για την ικανοποίηση των εργατικών αναγκών, που στηρίζουν τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Με τέτοιο τρόπο λειτουργεί και εκλέγεται τόσα χρόνια και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Μπαρού που κανένα ρολό δεν έχει παίξει στην προστασία και υπεράσπιση  των εργαζομένων.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να βγάλει τα συμπεράσματα του για τις προβοκάτσιες που στήνονται από τους ίδιους του εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους  απέναντι στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και τους καλούμε να μην ανεχτούν  την παρουσία της ίδιας της εργοδοσίας μέσα σε εργατικές οργανώσεις

Όλοι σήμερα  στις 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, που οργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα από όλη τη χώρα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Συνέδριο θα γίνει με αντιπροσώπους εργαζόμενους και όχι εργοδότες, εκλεγμένους μέσα από πραγματικές διαδικασίες σωματείων.

Υ.Σ Ευχόμαστε στον κ. Μπαρού καλή σταδιοδρομία  στη νέα του συνεργασία με την ΠΑΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.